Trening kolesarstva


Kolesarstvo se hitro razvija in izzivov ne manjka. Informacij o treniranju, opremi, prehrani je vedno več in težko izberemo tiste, ki so zares pomembne. Osebni trener je v veliko pomoč.

Zakaj kolesarski trener?

Se strinjate, da danes o kolesarjenju najdemo toliko nasvetov, da se težko odločimo, katere upoštevati? Z enako težavo sem se srečal v svojih kolesarskih začetkih in le želim si, da bi takrat imel ob sebi trenerja. Osnove kolesarskega treninga, izbira opreme in prehrane so zelo pomembne. Večkrat ugotavljam, da imajo težave z osnovami tudi zelo izkušeni kolesarji. Ni torej pomembno, kolikšno kolesarsko kilometrino imate. Če si želite napredovati in ob tem poskrbeti za svoje zdravje, je smisleno izbrati strokoven pristop!

Kdo sem?

Kolesarjenje me spremlja že od rane mladosti, resneje pa sem se mu posvetil v času študija. Tako sem prekolesaril ekstremno Dirko okoli Slovenije ter karierno pot posvem usmeril v kolesarstvo. Na Fakulteti za šport sem diplomiral iz treninga kolesarjev, nato pa izobraževanje nadaljeval na Olimpijskem komiteju Slovenije, ter Mednarodni kolesarski zvezi (UCI) v Švici. Poleg osebnega trenerstva začetnikov in amaterskih kolesarjev sem spoznal tudi svet vrhunskega športa ter se kot reprezentančni trener udeležil Paraolimpijskih iger v Riu de Janeiru l. 2016.

Osebna izkaznica: Ime: Aleksej Priimek: Dolinšek leto rojstva: 1985 BMI: 20,9 maščoba: 8,7% jutranji pulz: 45 u./min max pulz: 198 u./min VO2max: 73 ml/kg/min PPO: 6,3 W/kg FTP: 270W

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da dosežejo svoje športne cilje!

To, da ste se odločili investirati čas in denar v lasten trening ni skromno dejanje. Ta pogumna poteza vam bo bistveno spremenila življenje. Iz lastne izkušnje vam lahko zagotovim, da bo ta sprememba močno pozitivna!

Kaj je vaš cilj?

Si želite zmagati na Vršič, prevoziti prvi Maraton Franja ali zgolj kolesariti na morje? Bi radi postali fit in izgubili kak kilogram s pomočjo kolesarjenja? Si želite zares obvladati kolo? Vsak vaš cilj je zame enako pomemben in na poti do njega vam pomagam s svojim strokovnim znanjem ter osebnim pristopom.

Izberite idealen paket osebnega trenerstva glede na svoje želje in cilje. Pošljite povpraševanje in dogovorila se bova za osebni intervju ob kavi. Sledila bo kolesarska preobrazba na katero boste ponosni! Moje številne zadovoljne stranke so jamstvo za učinkovit ter posamezniku prilagojen trening kolesarstva.

izbran

PAKET za tiste, ki želite več!

2

oSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

iNDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

ANALIZA PRETEKLE SEZONE

tRAINING PEAKS PREMIUM

PROFILIRANJE MOČI

TESTIRANJE ZMOGLJIVOSTI

1

4X ANALIZA TRENINGA 

1

4X SPREMEMBA PLANA

1

NEOMEJENA KOMUNIKACIJA 

1

1X SKUPNI TRENING DO 3H

1X OSEBNITRENING DO 90MIN

 

 ŠTARTNINA 89€

249€ MESEČNO

 

PREUDAREN

IZBOR MED CENO IN VSEBINO

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

ANALIZA PRETEKLE SEZONE

tRAINING PEAKS PREMIUM

2X  ANALIZA TRENINGA 

1

2X SPREMEMBA PLANA

1

4X EMAIL, 20X SMS

1X SKUPNI TRENING DO 3H

ŠTARTNINA 49€

189€ MESEČNO

TOP!

ZAGNAN

PAKET MOTIVACIJE ZA VAŠE KOLESARSKE PODVIGE 

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

TRAINING PEAKS PREMIUM

1X ANALIZA TRENINGA 

1

1X SPREMEMBA PLANA

1

1X EMAIL, 10X SMS

ŠTARTNINA 29€

149€ MESEČNO


Naredite prvi korak!

Rezervirajte svoj termin za osebni sestanek v živo ali preko video klica!