Kolesarski trening Visokogorski izziv


Poleti gremo visoko!

V 6 tednih do odlične kolesarske pripravljenosti.

Pridruži se izjemni ekipi!

⏬⏬ PREBERI VEČ ⏬⏬

Ekskluzivni program kolesarskega treninga Visokogorski izziv, je zate če:

  • kolesariš vsaj 3x tedensko
  • imaš cestno kolo in merilec srčne frekvence (merilec moči ni pogoj)
  • si želiš izziva, ki te bo motiviral za boljši trening
  • želiš nadgraditi svoje kolesarsko znanje in postati “boljši kolesar”
  • bi rad odpeljal najbolj epske kolesarske trase v Sloveniji!

Trening je prilagojen trenutnim razmeram, ki zahtevajo prilagojeno vadbo! S pomočjo sodobne tehnologije bom postal vaš osebni kolesarski trener. V naslednjih 6 tednih boste ohranili visoko motivacijo ter dosegli svojo najboljšo pripravljenost!


Visokogorski izziv

     249Eur 189Eur

Osebni intervju s trenerjem

Individualni 6 tedenski načrt treninga

Training Peaks račun za spremljanje vadbe

Vsakodnevni napotek za trening na e-mail

Povezava z ZWIFT virtualnim kolesarjenjem

1x tedensko kolesarski trening v živo s trenerjem

Trening moči - vsak teden nova video vadba

2x ekskluzivno interaktivno spletno predavanje o kolesarstvu

Zasebna coaching skupina 

vsakodnevno odgovarja trener

2x trening vožnje v skupini s trenerjem na terenu!

30 dnevna garancija na zadovoljstvo!


POZOR ! V ekipi “Visokogorski izziv” je prostora le za 10 udeležencev. Trenutno so na voljo le še 3 prosta mesta!!! Začnemo v torek, 19.5.2020!Zakaj Visokogorski izziv?

Še nikoli ni bilo bolj pomembno, da si zdrav in v dobri kondiciji! Prihodnjih 6 tednov lahko izkoristiš, da prideš v svojo najboljšo formo doslej. Potrebna je osnovna pripravljenost, saj bodo treningi naprednejši in bolj naporni! Visokogorski izziv je edinstven paket celostne priprave kolesarja – rekreativca ali amaterskega tekmovalca!


Naša ekipa


Aleksej Dolinšek – profesionalni trener kolesarstva. Moje poslanstvo je, da ti pomagam doseči tvoje kolesarske cilje! Hvaležen sem, da sem svojo izobrazbo s Fakultete za šport lahko nadgradil na Mednarodni kolesarski zvezi UCI v Švici, ter se kot trener udeležil olimpijskih iger v Riu de Janeiru. V Visokogorskem izzivu skrbim za skupne treninge ter komunikacijo.

Gašper Modic trener kolesarstva na ciklokros kolesu med treningom.

Gašper Modic je diplomant Fakultete za šport in profesionalni kolesarski trener! Izkušnje pri delu s kolesarji je nabiral v klubih KD Rog in Meblo Jogi. V izzivu skrbi za kolesarski trening in spremljanje napredka!

Jana Bratina kolesarski trening po Vipavski dolini

Jana Bratina je diplomantka Fakultete za šport, kineziologinja z bogatimi izkušnjami iz vrhunskega športa! V Visokogorskem izzivu skrbi za splošno kondicijsko pripravo – vadbo moči in gibljivosti!


Ker smo prepričani, da je to najboljši paket kolesarskega treninga ta hip, ti nudimo 30 dnevno, 100% garancijo na zadovoljstvo!Naše poslanstvo je, da ti pomagamo doseči tvoje športne cilje!


Vsebina paketa treninga Visokogorski izziv


Uvodni intervju bova izvedla preko vprašalnika ter (video) klica. Na osnovi teh podatkov ti bom v 24 urah pripravil individualni načrt treninga za 6 tednov. Vsekakor bova preverila tvojo trenutno kondicijsko pripravljenost, ter si zastavila cilje za prihodnjih 6 tednov!

Tvoj plan treninga boš na platformi TrainingPeaks lahko spremljal na vseh napravah!

1x tedensko boš z mano opravil privat kolesarski trening v živo, preko video povezave ter možnostjo platforme ZWIFT. To bo izgledalo nekako takole;

Posnetek treninga v živo, ki trenutno v brezplačni obliki poteka vsak dan ob 18h!

S kondicijsko trenerko Jano Bratina sva poskrbela tudi za inovativni trening moči, ki bo okrepil tvoje celotno telo! Vsak teden bo na voljo nov trening! Poglej, kako zanimive vaje ti je pripravila Jana!

V času projekta pomlad bom 2x vodil interaktivni webinar, kjer bomo poljudno in strokovno obdelali 2 kolesarski temi: trening z merilcem moči in samostojno načrtovanje treninga!

Takole sem v eni od trenerskih video-epizod predstavil, kako lahko izgleda prost dan! Z mano boste v živo izvedeli veliko o zanimivih kolesarskih temah.

Dvakrat se bova s trenerjem Gašperjem Modicem organizirala skupni kolesarski trening, kjer bomo trenirali tehniko in taktiko vožnje v skupini!! To bo za marsikoga najpomembnejši del celotnega paketa priprav!

Za vsa vprašanja ti bom vsak dan na voljo v privatni skupini, kjer si bo naša “ekipa” izmenjevala informacije. Ne, vsekakor v “Visokogorskem izzivu” nisi sam/a!

Poleti gremo kolesarit v alpe! Po končanem programu Visokogorski izziv boš pripravljen na dve najbolj slikoviti gorski trasi v Sloveniji. Julija se bomo odpravili na traso maratona Alpe, avgusta pa na kraljevski trojček Vriš-Mangart-Predel.

Sedaj pa je že čas, da mi poveš več o sebi. Uporabi spodnji gumb, ki te bo popeljal na kratek vprašalnik. Že jutri boš lahko začel/a svoj Visokogorski izziv!