Trening kolesarstva je svetovanje Aleksej Dolinšek trener kolesarstva

Zakaj trening kolesarstva?

Se strinjate, da danes o kolesarjenju najdemo toliko nasvetov, da se težko odločimo, katere upoštevati? Z enako težavo sem se srečal v svojih kolesarskih začetkih in le želim si, da bi takrat imel ob sebi trenerja. Osnove kolesarskega treninga, izbira opreme in prehrane so zelo pomembne. Večkrat ugotavljam, da imajo težave z osnovami tudi zelo izkušeni kolesarji. Ni torej pomembno, kolikšno kolesarsko kilometrino imate. Če si želite napredovati in ob tem poskrbeti za svoje zdravje, je trening kolesarstva smiselno usmerjati s pomočjo trenerja. Več v članku zakaj trener kolesarstva.

Trening kolesarstva cestna vožnja Aleksej Dolinšek trener kolesarstva

Kaj vas žene?

Si želite zmagati na Vršič, prevoziti prvi Maraton Franja ali zgolj kolesariti na morje? Bi radi postali fit in izgubili kak kilogram s pomočjo kolesarjenja? Si želite zares obvladati kolo? Vsak vaš cilj je zame enako pomemben. Kolesarski trening bom na poti do skupnega uspeha vodil s strokovnim znanjem ter osebnim pristopom. Več o izbiranju ciljev ter iskanju motivacije.

Trening kolesarstva vodita Aleksej Dolinšek in Gašper Modic trener kolesarstva

Trenerski tim

Sem Aleksej Dolinšek, trener kolesarstva. Po nekaj ekstremnih kolesarskih podvigih sem dokončal študij na Fakulteti za šport ter se v celoti posvetil trenerskemu delu. Kot reprezntančni trener sem se udeležil olimpijskih iger v Riu de Janeiru ter v zadnjih desetih letih sodeloval z več kot 120 športniki.  Z Gašperjem Modicem naju povezuje veliko skupnih interesov ter izkušenj, ki jih z veseljem prenašava na vas! Kolesarski trening je zato vedno zanimiv, zabaven in učinkovit! Preberite več o naju.

Mnenja najinih strank

Z Aleksejem večkrat sodelujeva. Kot njegova stranka sem bil na kolesarski turi z električnimi kolesi po vipavski dolini. Dobro vzdrževana kolesa, natančne informacije in spremljanje. Kot nekdanji lokalni turistični vodnik lahko rečem... preveri več

Aleks Simcic Avatar Aleks Simcic
December 20, 2023

Zelo profesionalna storitev in profesionalni odnos. Želim si,da bi bilo še več tako odličnih trenerjev. Sama organizacija podjetja na nivoju največje kvalitete.

tilen colja Avatar tilen colja
October 31, 2021

Kolesarji imamo radi kolesa - in ne more biti drugače. Zato vložimo v kolo in opremo veliko denarja. Ampak za tiste, ki hočejo malček več, ki jim ni dovolj le... preveri več

robert mulej Avatar robert mulej
August 30, 2021

Paketi – osebni trening kolesarstva

izbran

PAKET za tiste, ki želite več!

2

oSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

iNDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

tRAINING PEAKS PREMIUM

TESTIRANJE ZMOGLJIVOSTI - teren

1
 

4x sprememba plana

1X osebni TRENING DO 3H

4X video klic s trenerjem 30`

 

štartnina 99€

 

PREUDAREN

IZBOR MED CENO IN VSEBINO

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

tRAINING PEAKS PREMIUM

dostop do on-line programov

2x Email, 30x sms


1

2x sprememba plan

1X skupinski trening

ali 1x video klic 30`Štartnina 49€

299€ MESEČNO

TOP!

ZAGNAN

PAKET MOTIVACIJE ZA VAŠE KOLESARSKE PODVIGE 

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

TRAINING PEAKS PREMIUM

Dostop do on-line programov 

1X EMAIL, 10X SMS

1x sprememba plana 
ŠTARTNINA 29€

189€ MESEČNO

Naredite prvi korak za trening kolesarstva!

Rezervirajte svoj termin video-sestanka ali klica! Tako bomo najhitreje našli skupen jezik in pravi recept za trening kolesarstva. Pošiljite nama sporočilo:

Trening kolesarstva