Trening kolesarstva je svetovanje Aleksej Dolinšek trener kolesarstva

Zakaj trening kolesarstva?

Se strinjate, da danes o kolesarjenju najdemo toliko nasvetov, da se težko odločimo, katere upoštevati? Z enako težavo sem se srečal v svojih kolesarskih začetkih in le želim si, da bi takrat imel ob sebi trenerja. Osnove kolesarskega treninga, izbira opreme in prehrane so zelo pomembne. Večkrat ugotavljam, da imajo težave z osnovami tudi zelo izkušeni kolesarji. Ni torej pomembno, kolikšno kolesarsko kilometrino imate. Če si želite napredovati in ob tem poskrbeti za svoje zdravje, je trening kolesarstva smiselno usmerjati s pomočjo trenerja. Več v članku zakaj trener kolesarstva.

Trening kolesarstva cestna vožnja Aleksej Dolinšek trener kolesarstva

Kaj vas žene?

Si želite zmagati na Vršič, prevoziti prvi Maraton Franja ali zgolj kolesariti na morje? Bi radi postali fit in izgubili kak kilogram s pomočjo kolesarjenja? Si želite zares obvladati kolo? Vsak vaš cilj je zame enako pomemben. Kolesarski trening bom na poti do skupnega uspeha vodil s strokovnim znanjem ter osebnim pristopom. Več o izbiranju ciljev ter iskanju motivacije.

Trening kolesarstva vodita Aleksej Dolinšek in Gašper Modic trener kolesarstva

Trenerski tim

Sem Aleksej Dolinšek, trener kolesarstva. Po nekaj ekstremnih kolesarskih podvigih sem dokončal študij na Fakulteti za šport ter se v celoti posvetil trenerskemu delu. Kot reprezntančni trener sem se udeležil olimpijskih iger v Riu de Janeiru ter v zadnjih desetih letih sodeloval z več kot 120 športniki.  Z Gašperjem Modicem naju povezuje veliko skupnih interesov ter izkušenj, ki jih z veseljem prenašava na vas! Kolesarski trening je zato vedno zanimiv, zabaven in učinkovit! Preberite več o naju.

Mnenja najinih strank

  5 star review  Všeč mi je profesionalnost! Meritev začetnih sposobnosti in skozi treninge in komunikacijo rast na vseh parametrih. Priporočam tako za začetnike kot tudi bolj zahtevne uporabnike!

  thumb Blaz Petric
  10/21/2020

  5 star review  Alekseja sem, bolj kot ne po naključju, spoznal pred pol leta, ko smo se z nekaj kolesarskimi navdušenci "našli" v eni izmed virtualnih kolesarskih platform. V zabavnem chatu me je... preveri več

  thumb Matej Mrsnik
  10/15/2020

  5 star review  Alekseja sem spoznal na kolesarjenju po Francoskih Alpah leta 2016. Kar nekaj časa je tlela želja po sodelovanju na področju trenerstva, a je trajalo dve leti, da sem pristopil do... preveri več

  thumb Gašper Babič
  9/23/2020

Paketi – osebni trening kolesarstva

izbran

PAKET za tiste, ki želite več!

2

oSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

iNDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

ANALIZA PRETEKLE SEZONE

tRAINING PEAKS PREMIUM

PROFILIRANJE MOČI

TESTIRANJE ZMOGLJIVOSTI

1

4X ANALIZA TRENINGA 

1

4X SPREMEMBA PLANA

1

NEOMEJENA KOMUNIKACIJA

1

1X SKUPNI TRENING DO 3H

1X OSEBNITRENING DO 90MIN

 

 ŠTARTNINA 89€

549€ MESEČNO

 

PREUDAREN

IZBOR MED CENO IN VSEBINO

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

ANALIZA PRETEKLE SEZONE

tRAINING PEAKS PREMIUM

2X  ANALIZA TRENINGA 

1

2X SPREMEMBA PLANA

1

4X EMAIL, 20X SMS

1X SKUPNI TRENING DO 3H

ŠTARTNINA 49€

299€ MESEČNO

TOP!

ZAGNAN

PAKET MOTIVACIJE ZA VAŠE KOLESARSKE PODVIGE 

 

OSEBNI INTERVJU S TRENERJEM

INDIVIDUALNI NAČRT TRENINGA

TRAINING PEAKS PREMIUM

1X ANALIZA TRENINGA 

1

1X SPREMEMBA PLANA

1

1X EMAIL, 10X SMS

ŠTARTNINA 29€

189€ MESEČNO

Naredite prvi korak za trening kolesarstva!

Rezervirajte svoj termin video-sestanka ali klica! Tako bomo najhitreje našli skupen jezik in pravi recept za trening kolesarstva. Pošiljite nama sporočilo:

Trening kolesarstva