Zima prihaja, si upaš korak dlje?


Zimski meseci bodo odločilno vplivali na vašo kolesarsko sezono. Ne glede na cilje, ki ste si jih zastavili, je izjemno pomembno, da tudi v tem delu leta ohranite redno in primerno telesno aktivnost! Naše telo se na mirovanje zelo hitro prilagodi. Veliko hitreje, kot na trening. Posledica je silovit upad trdno prigarane kondicije. Je čas, da letos zimo preživite drugače in naredite korak naprej?

OSEBNO TRENERSTVO

Kadar nekaj spremenimo, je to vir nove motivacije. Začetek sodelovanja z osebnim trenerjem bo vsekakor zvišal vašo željo po redni aktivnosti, treningu, napredku. Lažje je začeti, ko veš, da nekdo tvoj trud spremlja in ti nudi povratno informacijo.  Moderne oblike komunikacije poskrbijo, da smo povezani praktično na vsakem koraku.

OSEBNO TRENERSTVO

Treninga, prilagojenega točno vam, ne boste našli na internetu. Ljudje smo zelo različni in tudi ob istih ciljih so potrebni drugačni pristopi. Metode kot so intervju, anketni vprašalnik, letno načrtovanje sezone, modeliranje fiziološkega odziva, terenska testiranja in več-faktorska-analiza so sestavni del mojega trenerskega pristopa. Si želite shujšati in postati “fit” ali pa merite na majico državnega / svetovnega kolesarskega prvaka? V vsakem primeru boste deležni enake profesionalne obravnave. Dovolj je, da radi vozite kolo in si želite napredovati, ostale skrbi prepustite meni!

OSEBNO TRENERSTVO

Osebni kolesarski treningi so jedro uspešnega sodelovanja. Izvajam jih v Vipavski dolini, ki je kolesarjem prijazna vse leto in omogoča izvrstne pogoje za cestne in gorske kolesarje. Občasna kolesarska druženja, izleti in priprave gradijo skupnost zadovoljnih uporabnikov mojih storitev, iz katerih se rojevajo nova prijateljstva. Pridruži se nam tudi ti!

OSEBNO TRENERSTVO

Akcija v novembru in decembru

100€ ugodnostiza bralce revije Bicikel.com ob uporabi promocijske kode “BICIKEL” v moji spletni trgovini. Vsem novim strankam do konca leta 2018 ponujam posebno ugodnost; ob sklenitvi sodelovanja za vsaj 3 mesece lahko izkoristite 100€ dobroimetja za storitve osebnega trenerstva ter športnih testiranj.

OSEBNO TRENERSTVO