Kolesarjenja in priprave


Le kaj je lepše od kolesarjenja z dobro družbo v novih, zanimivih krajih? Tudi profesionalni kolesarji se na priprave v tuje kraje odpravljajo ravno zato. Domače ceste še preveč dobro poznajo.

Kolesarjenja, ki jih organiziram z agencijo RockVelo, so zasnovana na način, da se boste teden dni počutili kot pravi profesionalec. Edina razlika bo v treningih, ki še zdaleč ne bodo tako dolgi in naporni, pač pa zabavni in nabiti z lepimi razgledi 🙂 Poskrbljeno bo za vse, zato bo vaša naloga le, da s spakiranim kovčkom pridete na dogovorjeno mesto odhoda.

Več informacij s področja kolesarskega turizma na partnerski strani slovenske agencije RockVelo.

Aktualna kolesarjenja:

Mallorca, Balearski otoki, 6.-13. april 2019. Sprejemamo predprijave!

Kolesarjenje Mallorca Majorka je raj za kolesarski dopust.
Kolesarjenje Mallorca – Mallorca ali Majorka je pravi raj za kolesarski dopust!

Kolesarjenje po Vipavski dolini z e-gorskimi kolesi 

Na območju Vipavske doline lahko doživite nekoliko drugačno kolesarjenje – z električnimi gorskimi kolesi postanejo vzponi ravnine in tudi tisti z manj ali nič kondicije premagajo zavidljive razdalje. Odlična izbira, če želite tudi na “prost dan” prekolesarit kakšno epsko turo ali pa na kolesarski izlet povabiti prijatelja, ki še zdaleč ni v takšni kondiciji kot vi!

Gran Canaria, Kanarski otoki, 8.-15. februar 2019. Potrjen odhod!

Destinacije, ki jih pogosto obiščemo:

Provansa & Mont Ventoux (Francija) 

Dolomiti

Francoske Alpe – po poteh legende

Alpe_2015

Kolesarske priprave ali potovanje po vaši želji

Za zaključene skupine organiziramo eno in več dnevne kolesarske izlete, treninge in priprave. Na voljo vam je profesionalna podpora ter prilagojena vozila za udoben prevoz kolesarjev in koles. Svoje želje nam sporočite preko spodnjega obrazca, s veseljem vam bomo pripravili ponudbo!

Vse programe izvaja turistična agencija RockVelo.