Za vse izdelke Wahoo velja:

  • 2 leti garancije
  • brezplačna poštnina v Slovenijo (pri nakupu nad 49€!)
  • enostavna uporaba brez osebnega računalnika-povezava s telefonom!

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam bom odgovoril ter brezplačno svetoval glede nakupa opreme WahooFitness. Kontaktni obrazec najdete na dnu strani!

Pozor: z nakupom izdelkov preko povezav na tej strani, lahko kot avtor vsebin prejmem majhno provizijo s strani WahooFitness. Hvala za vašo podporo!

Kolesarski števci Wahoo

Novi wahoo elemnt bolt V2 kolesarski števec poštena cena
Wahoo Elemnt Roam kolesarski števec

Pozor: dobavljivost novi ELEMNT BOLT V2

Zaradi izjemnega zanimanja za posodobljeno različico števca ELEMNT BOLT V2, je zaloga na spletni strani vsakič znova razprodana že v dnevu ali dveh. Lahko se prijavite na obveščanje o zalogi in na e-mail vas bom obvestil o novi razpoložljivosti števca BOLT V2. Napravo trenutno testiram in bom kmalu objavil tudi test.

Prijava na obveščanje:

Kolesarski pametni trenažerji Wahoo

Kolesarski trenažer Wahoo Kickr
Kolesarski trenažer Wahoo Kickr Core

Kolesarski senzorji ANT+ in Bluetooth

Wahoo Tickr senzor srčnega utripa
Wahoo RPM senzor hitrosti
Wahoo RPM senzor kadence
WAHOO Ant+ USB adapter

Dodatna vprašanja in podpora

Imate dodatna vprašanja o kolesarskih izdelkih Wahoo? Si želite strokovnega mnenja, ki ni obremenjeno z zalogo izdelkov v trgovini… pišite mi preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bom odgovoril!

Zakaj lahko z gotovostjo priporočam izdelke Wahoo?

V zadnjih 15 letih sem kot kolesar in trener preizkusil skoraj vse, kar je prihajalo na trg. Od prvih merilcev srčnega utripa znamke POLAR, do prvih pametnih ur GARMIN, trenažerjev ELITE, TACX… A Wahoo je pred nekaj leti prinesel sveže ideje v kolesarstvo. Inovativni kolesarski števci, senzorji hitrosti, srčnega utripa in kolesarski trenažerji, so kmalu dobili posnemovalce pri vseh “največjih”.

Wahoo ni nikoli želel biti kot ostali.
Povprečje jih ni zanimalo.
Čas je pokazal, da si kolesarji takšne izdelke želimo.
Zakaj? Ker delujejo in so prijazni za uporabo.

Ravno zaradi fantastične uporabniške izkušnje, lahko osebno priporočim izdelke Wahoo! Prepričan sem, da boste z njimi zadovoljni tudi vi!

Wahoo