Obvestilo: z nakupom izdelkov preko povezav na tej strani, lahko kot avtor vsebin prejmem majhno provizijo s strani WahooFitness.

Za vse izdelke Wahoo velja:

  • 2 leti garancije
  • brezplačna poštnina v Slovenijo (pri nakupu nad 49€!)
  • enostavna uporaba brez osebnega računalnika-povezava s telefonom!
  • hitra in brezplačna menjava okvarjenih izdelkov na domu

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam bom odgovoril ter brezplačno svetoval glede nakupa opreme WahooFitness. Kontaktni obrazec najdete spodaj.

Ne spreglejte, ZAKAJ NIKOLI NE KUPIM WAHOO IZDELKA V SLOVENIJI. Svojo izkušnjo sem opisal na dnu strani.

 

Kolesarski števci in ura Wahoo

Novi wahoo elemnt bolt V2 kolesarski števec poštena cena
Wahoo Elemnt Roam kolesarski števec

Kolesarski merilci moči – powermeter v pedalih

Powrlink dual power meter pedala

Kolesarski pametni trenažerji Wahoo

Kolesarski trenažer Wahoo Kickr
Kolesarski trenažer Wahoo Kickr Core

Kolesarski senzorji ANT+ in Bluetooth

Wahoo Tickr senzor srčnega utripa
Wahoo RPM senzor hitrosti
Wahoo RPM senzor kadence
WAHOO Ant+ USB adapter

Dodatna vprašanja in podpora

Imate dodatna vprašanja o kolesarskih izdelkih Wahoo? Si želite strokovnega mnenja, ki ni obremenjeno z zalogo izdelkov v trgovini… pišite mi preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bom odgovoril!

Zakaj lahko z gotovostjo priporočam izdelke Wahoo?

V zadnjih 15 letih sem kot kolesar in trener preizkusil skoraj vse, kar je prihajalo na trg. Od prvih merilcev srčnega utripa znamke POLAR, do prvih pametnih ur GARMIN, trenažerjev ELITE, TACX… A Wahoo je pred nekaj leti prinesel sveže ideje v kolesarstvo. Inovativni kolesarski števci, senzorji hitrosti, srčnega utripa in kolesarski trenažerji, so kmalu dobili posnemovalce pri vseh “največjih”.

Wahoo ni nikoli želel biti kot ostali.
Namesto, da bi vsako leto predstavil nov model števca, trenažerja… so se rajši potrudili, da oprema dejansko deluje!
Čas je pokazal, da si kolesarji takšne izdelke želimo.
Zakaj? Ker so zanesljivi in prijazni za uporabo!

Ravno zaradi fantastične uporabniške izkušnje, lahko osebno priporočim izdelke Wahoo! Prepričan sem, da boste z njimi zadovoljni tudi vi!

Dodatek: Zakaj NIKOLI ne kupim izdelka Wahoo v Sloveniji? Z vsem spoštovnjem do domačih trgovcev, za katere sem prepričan, da opravljajo svoje delo dobro… Odgovor je: reklamacije. Resnična zgodba; pred kratkim sem kupil uro Wahoo Elemnt Rival. Vse je delovalo dobro razen barometričnega višinomera, ki se je, no ja, obnašal malce čudno. Poslal sem sporočilo z opisom napake preko uradne Wahoo strani in že v nekaj urah prejel odgovor. Le dve fotografiji ure sem še poslal in že prejel odobritev zamenjave ure z novo. Hkrati so mi poslali tudi nalepko, s katero opremim paket, ki ga bo kurir prevzel čez 2 dni. V istem trenutku, ko je bil paket v udobju doma prevzet, je na pot iz skladišča že startala nova ura – prispela je v treh dneh. Torej; od dne, ko sem uveljavljal reklamacijo, do prejema novega izdelka, je preteklo le približno teden dni. Zelo podobno izkušnjo je imela stranka s pokvarjenim wahoo trenažerjem… reklamacijo rešiš od doma, hitro in enostavno. Sedaj pa si zamislimo podobno situacijo pri izdelku, kupljenem pri slovenskem trgovcu. Najprej sledi prijava napake in po vsej verjetnosti poskus trgovčevega izobraževanja, da nekaj ne znamo pravilno uporabljati. Najbrž ne bo šlo na daljavo – pridite v trgovino. Ne bo prvič, da je ravno takrat gneča ali pa naše kontaktne osebe ni tam. Obisk še 1x, 2x ponovimo…čas teče… in če v tej “pravdi” vendarle trgovec privoli v garancijski zahtevek, ima čas 45 dni, da napako odpravi. Ja, lahko jo odpravi v enem tednu, lahko pa v enem mesecu… in že do te točke smo porabili precej časa in denarja.

Zato izdelkov, ki jih je mogoče kupiti “direkt”, torej neposredno od proizvajalca, NIKOLI ne kupujem pri slovenskih trgovcih. Pa brez zamere pri slednjih ampak uporabniška izkušnja mi je predvsem PO nakupu bolj pomembna od ogledovanja neke stvari v vitrini.

Wahoo