POWERTAP merilci moči


Tudi pri nas so po novem na voljo kolesarski merilci moči (power metri) PowerTap. Gre za eno prvih znamk, ki je na tržišče prodrla s to tehnologijo powermetrov in velja kot zelo zanesljiva in primerljiva z zlatim standardom – nemškim SRM. Merilec moči PowerTap nadomesti vaše zadnje pesto na kolesu in je na voljo v številnih različicah. Merilec moči PowerTap G3 je brezžičen, ANT+ kompatibilen z vsemi tovrstnimi napravami in zelo lahek. Z bluetooth dodatkom postane kompatibilen tudi z vsemi pametnimi telefoni in aplikacijami za beleženje treninga.

Za vse, ki si želite na kolesu trenirati optimalno, natančneje določati intenzivnost, izvajati napredni kolesarski trening s powermetrom ter kontrolirati svoj napredek, je nakup merilca moči prava poteza!

Primer podatkov, pridobljenih z merilcem moči POWERTAP (klik)!

Merilci moči PowerTap so se pred kratkim pocenili za 40%, zato je ta tehnologija sedaj dostopna širokemu krogu kolesarjev.
PowerTap G3 powermeter, je vaš že od 789,00 €!

Vsi, ki boste preko kontaktnega obrazca posredovali povpraševanje za POWERTAP merilec moči, ste upravičeni do brezplačnega svetovanja o njegovi uporabi in nastavitvi (1h). Pri trenerskih storitvah pa vam nudim 50% popusta za prvi mesec sodelovanja.

Več različnih opcij setov obročev: Energijabikes Domžale

powertap