E-novice: Ko začneš, je vse lažje!


Ta članek boste brali: < 1 minut

Na pragu nove kolesarske sezone

Hautes Alpes - Galibier

“Samo začeti je treba…”, sem si mislil v Briançonu, kmalu zatem, ko se je ob cesti prikazala tabla z oznako Col du Galibier – Sommet à 35km. Toliko kilometrov neprestanega vzpenjanja naju je namreč ločilo do epskega prelaza v “visokih alpah” na višini 2645m. V duhu te “mantre” torej začenjam z mesečnimi e-novicami. Tako kot pri vsaki stvari, je tudi tukaj potrebno “le začeti”. Upam, da vam bodo koristile in jih boste radi prebirali.

Jesen je za kolesarje nekakšna prelomnica. Ta vikend nas v Ljubljani čaka UWCT svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje, prihodnji teden pa Juriš na Vršič. Takoj zatem preudarni kolesarji že začnejo kovati načrte za prihodnjo sezono. Slednje je neprimerno lažje, če najprej konkretno analiziramo svoj trud v preteklih mesecih. Zelo pomembno je, da si postavimo trdne cilje, ki so tudi realno dosegljivi! Potem bo motivacije za trening na pretek, naj sije sonce ali pada dež!

Želim vam prijeten športen začetek jeseni ter obilo motivacije za nove izzive. Samo začeti je treba… nato pa vztrajati! In kar naenkrat si na cilju.

V prvi številki mesečnih e-novic:

  • Program treninga za Juriš na Vršič
  • Začetek nove sezone – kako se motivirati
  • Zimske priprave – Kanarski otoki
  • Kolesarjenje v dežju

S prijavo na e-novice si zagotovite dostop do člankov, brezplačnih programov treninga ter ponudb in ugodnosti. Za prijavo uporabite spodnji obrazec.

[mc4wp_form]