Podelitev nagrad in 12. virtualni trening #projektkarantena


Ta članek boste brali: 3 minut

V torek 31.3.2020 sem po 12. zaporednem kolesarskem treningu v #projektkarantena opravil tudi žrebanje prvih nagrad! Vodenih kolesarskih treningov sem se domislil, ker želim v časih epidemije Covid-19 kolesarje motivirati, da vadijo odgovorno in učinkovito!

Tako izgledajo virtualni treningi #projektkarantena z moje strani! Udeležiš se jih lahko vsak večer ob 19h na mojem YouTube kanalu!

Cilje je dosežen

Na 11. virtualnem treningu sem želel zbrati vsaj 50 kolesark in kolesarjev na ZWIFTU, poleg tega pa preko YouTube prenosa še dodatnih 500! Na Zwiftu nas je bilo vsega skupaj okoli 70, YouTube trening pa si je v samo 24 urah ogledalo že več kot 600 kolesarjev. CILJ DOSEŽEN!

Oglej si posnetek virtualnega LIVE kolesarskega eventa!

Nagrade in pokrovitelji

Prvo serijo brezplačnih treningov je omogočila spletna trgovina Powermeter.si, ki je podelila tudi glavno nagrado, merilec moči v pedalih ASSIOMA UNO, ki sem ga pred kratkim tudi preizkusil in o njem zapisal daljši test powermetra.

merilec moči assioma uno powermeter

Drugo glavno nagrado, 6 tedenski eksluzivni program kolesarskega treninga Projekt pomlad podarjam skupaj s trenerjema Gašperjem in Jano. To je mnogo več kot le načrt treninga! Vsekakor zanimiva izkušnja in celostna priprava, ki bo s treningi v živo, interaktivnimi predavanji in zasebno “coaching skupino” iz vas naredila odličnega kolesarja!

projekt pomlad kolesarski trening aleksej dolinšek trener kolesarstva

Slovensko podjetje Simmedia je pripravilo še 3x kolesarsko simulacijo Simathlon WindRidgeCity! Gre za zanimiv produkt, ki vam bo vsekakor popestril kolesarjenje na sobnem kolesu – kmalu ga preizkusimo skupaj na virtualnih treningih!

simathlon windridgecity simmedia simulacija kolesarjenje aleksej dolinsek trener kolesarstva

Nagrajenci prve nagradne igre Virtualno kolesarjenje

Oglej si virtualni trening št. #12 in žrebanje nagrad prve nagradne igre Virtualno kolesarjenje!

Glavna nagrada, kolesarski merilec moči v pedalih Assioma Uno, prejme:

Sebastjan Gergorič

Druga nagrada, 6 tedenski program treninga Projekt pomlad, prejme:

Peter Tovornik

Kolesarske simulacije Simathlon – WindRidgeCity prejmejo:

-Matija Kokalj
-Željko Petak
-Domen Kirbiš

Prvih 50, ki je sodelovalo v virtualnem ZWIFT treningu, je na e-mail že prejelo darilo – promocijsko kodo za nakup powermetra v višini 50€!

Vsi ostali sodelujoči ste že prejeli promocijsko kodo za nakup v spletni trgovini Powermeter.si in na vse moje storitve, v višini 15€!

Vsi nagrajenci boste o prevzemu nagrad obveščeni preko e-pošte!

Hvala še enkrat za sodelovanje in se vidimo že nocoj ob 19h na novem virtualnem treningu. Komentirajte spodaj, kakšna se vam zdi ideja in kako vam pomagajo ti treningi v času omejitve kolesarjenja!

Za obvestila o novih virtualnih treningih se naroči na moj YouTube kanal!

Aleksej