Nakup kolesa – ugodnost za vas! 2


Ta članek boste brali: 2 minut

wiggle_kolesa

Kupujete novo kolo?  Potem bo ta prispevek za vas zelo zanimiv! Preko spleta lahko po zelo ugodnih cenah kupite kvalitetna kolesa. Če se boste odločili za nakup preko spleta, vam bom pri izbiri pomagal, pripada vam tudi darilo in 1 mesec brezplačnega osebnega trenerstva!

Z vami bi delil svojo izkušnjo, ki je, verjamem, precej drugačna od večine slovenskih kolesarjev. Vsa svoja kolesa sem namreč kupil v tujini, 3 od njih kar preko spleta. Zakaj tako? V dveh primerih ni šlo drugače, saj so bile želje eksotične (ležeče kolo). Pri gorskem polno vzmetenem kolesu  ter cestni »specialki« pa sem se za naročilo iz tujine odločil iz čisto preprostega razloga: razmerja med ceno in kvaliteto! Poleg tega nimam čisto nič proti, če vozim kolo nepoznanega proizvajalca – tudi odzivi okolice so vedno zanimivi 🙂

Wiggle, britanski športni velikan

Če še ne poznate spletne strani www.wiggle.co.uk, si jo poglejte. Gre za eno izmed največji spletnih športnih trgovin, ki je usmerjena v vzdržljivostne športe. Pri nas je najbolj poznana triatloncem, vedno več pa preko nje kupujejo tudi tekači in kolesarji. Izbira je ogromna, cene ugodne. Še posebej v času akcij, kakršne so na področju koles v tem času.

wiggle_1

Eastway, Mekk, Boardman?!

So angleške znamke koles, ki pri nas še niso “uveljavljene”. Zagotovo ste že slišali za Chrisa Boardmana, svetovnega rekorderja v vožnji na 1 uro. No, že nekaj časa ima  podjetje, ki izdeluje odlična cestna in gorska kolesa. Eastway, Mekk? Spet dva nova angleška proizvajalca, ki se še prebijata, imata odlično »zgodbo« in zanimivo ponudbo. Na splošno je v tujini zelo veliko »nepoznanih« znamk koles, ki ponujajo odlično kvaliteto za zmerno ceno.

Zakaj so me prepričali?

Nakup pri Wigglu je pozitivna izkušnja iz več razlogov. Pri izbiri kolesa so mi bili na voljo z nasvetom v živo-preko spleta. Po plačilu s kreditno kartico oz. paypal-om je šlo kolo nemudoma na pot. Za predstavo – odposlali so ga v petek popoldan ob 17:00. Poštnina je bila  brezplačna, in kolo je na moj naslov prispelo v 4 dneh, varno zapakirano v dveh škatlah – posebej okvir in posebej obroči. Nastavljeno je bilo odlično, saj sem pri naročilu navedel svojo višino in višino razkoraka. Kot darilo so mi priložili še mini komplet orodja, ključ za montažo pedal ter običajna pedala. Dobrih 20min po sprejemu pošiljke sem že opravil preizkusno vožnjo – niti gum ni bilo potrebno dodatno napolniti!

Ponudbo karbonskih cestnih koles v akciji si lahko ogledate tukaj: http://www.wiggle.co.uk/cycle/road-time-trial-bikes/carbon-frame-material/?o=5

Želite več informacij o ponudbi brezplačnega svetovanja in osebnega kolesarskega treninga? Kontaktirajte me preko obrazca, z veseljem vam bom pomagal.

[xyz-cfm-form id=5]


2 thoughts on “Nakup kolesa – ugodnost za vas!

 • LJUBICA KLEINDIENST

  Staro kolo je svoje že odslužilo, zato kupujem novo kolo po možnosti žensko verzijo. Kolesarila bom tako po asfaltu kot makadamu. Želim čim več prestav, tako da bo vožnja v klance bolj ugodna. Kolo naj bo čim lažje in vzmeteno, ima naj zavorna diska spredaj in zadaj. Oprema (prestave, zavore, pedala itd) naj bodo zelo kakovostni. Visoka sem 172 cm tako da mi mora biti “geštel” prav. Balanca naj bo malo višja (sedaj imam vmes podaljšek), ker me pri daljši vožnji boli vrat in mi mrtvinčijo roke. Na kolesu želim tačko, prtljažnik, luč in števec. Cena od 800,00 do 1.500,00 eur. Katero kolo (znamko, trgovino) bi mi priporočili? Hvala lepa za odgovor. Lep dan Ljubica Kleindienst tel 040 297 000

  • aleksej Post author

   Spoštovani,

   vaše vprašanje sem posredoval primernemu ponudniku!

   Lep pozdrav,
   Aleksej Dolinšek

Comments are closed.